Ve výběru:

Do vaší zahrady přinášíme krásu zahradních bonsají

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

IMPEKA s.r.o.
IČO: 02120640
se sídlem Podlesí 313, 261 01 Příbram

Kontaktní e-mail: info@impeka.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

PDF knížky

Na základě vašeho souhlasu sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli knížky poslat do e-mailu.

Upozornění na nové články

Na základě vašeho souhlasu sbíráme e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat upozornění na nové články v našem blogu.

Kontaktování a poptávka služeb

V rámci budoucího plnění smlouvy sbíráme vaše jméno, e-mail, případně telefon, abychom mohli zodpovědět vaše dotazy a správně vyřídit poptávku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, telefon, fakturační a dodací adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.

Údaje sbíráme, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a dopravu k vám. A dále kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • PDF knížka: po dobu 30 dní.
  • Upozornění na nové články: po dobu 5 let.
  • Kontakt, poptávka: po dobu 1 roku.
  • Vyřízení objednávky: po dobu 2 let.
  • Fakturace objednávky: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • IMPEKA s.r.o. (IČO 02120640, se sídlem Podlesí 313, 261 01 Příbram), která provozuje web a zajišťuje prodej.
  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou), který spravuje web a marketingové aktivity.
  • SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje aplikaci SmartEmailing.
  • Společnost Google jako poskytovatel aplikace Adwords.
  • Kopcil CZ, s.r.o. (IČO 27715108, se sídlem Palackého 908/119, 612 00 Brno), která se stará o účetnictví.
  • Jiří Novotný (IČO 70704554, se sídlem Písecká 134, 261 01 Příbram), který zajišťuje dopravu stromů.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 22.5.2018.

Showroom tvarovaných okrasných stromů

IMPEKA showroom

Milín 354, okres Příbram 
Ukázat na mapě »

Otevřeno: po-čt 9-17 a pá 9-16 hod.
Jiná doba nebo víkend po domluvě
Telefon:     777 225 803, 777 225 807
E-mail:       info@impeka.cz

PDF knížka ZDARMA

ebook Okrasné stromy

PDF knížka na e-mail
Jak na dokonalou půdu pro váš okrasný strom

Dostanete pouze 1 e-mail s knížkou. E-mail uchováme po dobu 30 dní. Jak chráníme vaše údaje »

0 Kč0 stromů

Výběr